Auto en motor - Alting Assurantien v.o.f.

Ga naar de inhoud
Particuliere klanten

Auto en motor

Bij de motorrijtuigverzekering is er normaliter sprake van een drietal verschillende dekkingen. Bepalend bij de keuze voor een specifieke dekking, zijn een aantal zaken van belang. De belangrijkste hierbij zijn de leeftijd van de auto, de reeds opgebouwde bonus-malus korting, de waarde van het voertuig en de mate waarin u zelf enig risico aanvaardbaar vindt. Wij geven hieronder een overzicht van de belangrijkste dekkingvormen.

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
Dit is een wettelijk verplichte verzekeringsvorm. De verzekering verzekert de schade die met uw voertuig aan anderen wordt toegebracht. De wetgever wil hiermee de bescherming van het verkeersslachtoffer zeker stellen. Het minimale verzekerde bedrag bedraagt per polis € 1.000.000,-.

Beperkt Casco (Mini-Casco)
Deze dekking is een aanvulling op de WA-verzekering en verzekert de schade aan het motorrijtuig veroorzaakt door o.a. brand, diefstal, storm, aanrijding met loslopende dieren en ruitbreuk. De gedekte schade-evenementen staan letterlijk op de polis aangegeven.

Volledig Casco (All-Risks)
Ook deze dekking is een aanvulling op de WA-verzekering en verzekert schade aan het verzekerde motorrijtuig zelf, ongeacht hoe deze schade is ontstaan, ook eigen schuld van de bestuurder is met deze vorm gedekt.Aanvragen offerte auto en ander voertuigen:

Vraag met het onderstaande formulier een offerte aan voor uw Auto of andere vervoer verzekering. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens vergelijken wij het aanbod in de markt en zoeken wij het product dat het beste aansluit op uw persoonlijke situatie.

Heeft u vragen over uw verzekeringspakket of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

 Auto verzekering
 Bestelauto verzekering
 Oldtimer verzekering
 Motor verzekering
E-mailTelefonischPersoonlijk adviesSchriftelijk via de post
Ja, ga verder met het invullen van de auto gegevens
Nee, vul dan hieronder zijn / haar gegevens in
 Particulier
 Zakelijk
 WA
 WA + Beperkt casco
 WA + Casco (All risk)
Per maand
Per kwartaal
Per half jaar
Per jaar
Ja
Nee
Ja
Nee
Ja
Nee
Alting Assurantiën VOF  |  Achterweg 7  |  4171 BA Herwijnen
info@altingassurantienvof.nl
Terug naar de inhoud